وبلاگ

جدید ترین اخبار برنامه نویسی

شما هم موقع برنامه نویسی موزیک گوش میدهید ؟!!!
-

این سوالی است که ارزش بررسی دارد، چون این روزها موسیقی بیشتر و بیشتر با فضاهای کاری مدرن عجین شده است. موسیقی، امتداد زمان‌‌مند و عجیبی دارد: همانطور که آثار هنری به زیبایی مکان می‌افزایند، موسیقی نیز زمان را زیباتر می‌کند. در این مقاله درباره اینکه موسیقی چه تاثیری روی عملکرد شما می‌گذارد، می‌خوانید.

music-for-programming

در دنیایی که زمان زیادی را در محل کار سپری می‌کنیم و بخش عمده‌ی کارها در مقابل کامپیوتر انجام می‌شود، موسیقی به عنوان روشی برای تحمل کارهای خسته‌کننده به بخشی جدا‌نشدنی از زندگی روزمره‌ی ما تبدیل شده‌ است.

در این مقاله برای درک بهتر رابطه‌ی موسیقی و عملکرد، نگاهی می‌اندازیم به برخی تحقیقات انجام شده.

موسیقی کارهای تکراری را لذت‌بخش‌تر می‌کند

 

تاثیر موسیقی به این بستگی دارد که چه قدر لازم است در کاری که انجام می‌دهید غرق بشوید، که به این معنی است که آن کار تا چه حد به خلاقیت احتیاج دارد. تحقیقات نشان می‌دهد که اگر یک کار از پیش تعیین شده و ذاتا تکراری باشد، موسیقی می‌تواند خیلی به انجام آن کمک کند.

برای نشان دادن رابطه‌ی بین بازده افراد هنگام انجام کارهای تکراری و گوش دادن به موسیقیِ زمینه در حین انجام آن کار، مجموعه‌ای از آزمایشات انجام شده است. نتایج به دست آمده، از این نظریه کاملا پشتیبانی می‌کند که بهره بردن از موسیقی در صنعت می‌تواند باعث تقویت منافع اقتصادی شود.

به عنوان مثال، کارکنان خط تولید هنگام گوش دادن به موسیقی نشانه‌هایی از افزایش بازده و رضایت را نشان داده‌اند.

تحقیقات جدید این طور استدلال می‌کنند که این خود موسیقی نیست که باعث افزایش ناگهانی عملکرد می‌شود، بلکه حال خوبی که گوش دادن به موسیقی مورد علاقه‌تان در شما ایجاد می‌کند دلیل بهبود عملکرد شما حین گوش دادن به موسیقی است.

مشخص شده است که موسیقی‌هایی با آهنگ ناهمگن تاثیر چندانی بر بازده ندارند، در حالی که موسیقی‌های مُد ماژور (قانون مد ماژور: پرده ـ پرده ـ نیم‌پرده ـ پرده ـ پرده ـ پرده ـ نیم‌پرده) نتایج بهتری را نشان دادند، به نحوی که «افرادی که به موسیقی پس‌زمینه گوش می‌دادند، وقتی موسیقیِ زمینه مُد ماژور بود افزایش چشمگیری در عملکردشان داشتند.»

در فضاهای کاری پر سروصدا، موسیقی یعنی راه گریز

 

music-for-php

در حالی که تمایل به دفتر کار باز هر روز بیشتر می‌شود، یک نکته کاملا مشخص شده‌است: کار کردن در یک محل کار پر سر و صدا، کاهش عملکرد افراد را به دنبال دارد.

جالب است بدانید بر خلاف آنچه مدیران بعضی شرکت‌ها فکر می‌کنند، استفاده از هدفون آنقدرها هم باعث پرت شدن حواس نمی‌شود.

دکتر لزیوک (Lesiuk) یکی از افرادی است که در مورد نحوه‌ی تاثیر موسیقی برعملکرد افراد در محل کار تحقیق می‌کند. در مطالعه‌ای که او بر عملکرد متخصصان فناوری اطلاعات انجام داد مشخص شد که افرادی که به موسیقی گوش می‌دادند، کارشان را سریع‌تر انجام می‌دادند و ایده‌های بهتری ارائه می‌دادند، چون موسیقی آنها را سرحال می‌کرد.

مجددا اینجا هم می‌بینیم که سرحال شدن به عنوان اصلی‌ترین دلیل افزایش عملکرد در نظر گرفته می‌شود و موسیقی است که در بهتر کردن روحیه افراد موثر است.

درست است که فضای اداری دارای طراحی باز امکان تعامل و همکاری بیشتر را فراهم می‌کند، ولی سر و صدای حاصل از آن برای کسانی که لازم است روی کارشان عمیقا تمرکز کنند قابل تحمل نیست. اگر فضای فیزیکی (مثلا یک اتاق شخصی) برای این افراد وجود نداشته باشد، استفاده از هدفون می‌تواند بهترین جایگزین باشد.

صدای پس‌زمینه خلاقیت را به اوج می‌رساند

 

 

برای کسانی که دوست دارند در جلسات و شرایط کاریِ خلاقانه به موسیقی گوش کنند، حضور یک عامل انگیزنده بهترین موقعیت را به وجود می‌آورد.

محققان نشان داده‌اند که درجه‌‌ی کمی از صدای محیط می‌تواند خلاقیت را به جریان بیاندازد، اما این درجه مرز باریکی دارد؛ صدا‌های بلند تمرکز کردن را بسیار مشکل می‌کنند. وقتی درگیر یک کار عمیق هستید غرش صدا و ترکیبات صوتیِ گوشخراش بیشتر ضرر می‌رسانند تا فایده.

تحقیقی در سال ۲۰۱۵ نشان داد که وقتی به دنبال پوشش صوتی (پوشش دادن صداهای مزاحم با صدایی دیگر) با استفاده از صدای پس‌زمینه هستید، صداهای طبیعی مثل صدای امواج ساحل علاوه بر ماسکه کردن صدای مزاحم می‌توانند به بهبود تمرکز افراد نیز کمک کنند.

شما باید دنبال یک صدای پس‌زمینه‌ی آرام باشید، فرقی نمی‌کند آن‌ را به وجود آورید یا به طور طبیعی ایجاد شود.

موسیقی باکلام می‌تواند حواستان را پرت کند

برای کارهای فیزیکی یا کارهایی که به تمرکز زیادی نیاز ندارند، موسیقی باکلام اغلب فایده‌ی زیادی دارد؛ ولی موقع انجام کارهای دقیق باعث بر هم زدن تمرکز می‌شود.

تحقیقات نشان می‌دهد که صحبت قابل فهم (صحبتی که به وضوح شنیده و درک شود) جوی به وجود می‌آورد که باعث حواس‌پرتی می‌شود. دردسرساز ترین مشکل یک دفتر کار شلوغ این است که مدام تمرکز خود را تغییر می‌دهیم تا به حرف‌های قابل شنیدن و قابل فهم دیگران گوش کنیم. در تحقیقی ۴۸ درصد از افراد مورد آزمایش صحبت‌های قابل فهم را مهم‌ترین عامل حواس‌پرتی‌شان عنوان کردند.

تلاش برای انجام کاری که زبان در آن دخیل است (مثل نوشتن) در حین گوش دادن به موسیقی باکلام، مثل این است که در حالی که یک نفر دارد همزمان با شما حرف می‌زند، با شخص دیگری مکالمه کنید. در این مورد معمولا موسیقی باکلام شما را به بن‌بست می‌رساند.

از سوی دیگر، موسیقی باکلام می‌تواند بر فعالیت‌های خلاقانه‌ای که مستقیما با فعالیت‌های کلامی ارتباط ندارند، تأثیر متفاوتی بگذارد. به عنوان مثال تحقیقی که روی توسعه‌دهندگان نرم‌افزار انجام شد نشان داد که موسیقی باکلام بازده کار آنها را افزایش می‌دهد.

هنگام کار موسیقی جدید گوش نکنید

گوش کردن به یک آهنگ جدید برای اولین بار، با غافلگیری و تازگی همراه است و بدن در مواجهه با این تازگی، دوپامین ترشح می کند که باعث احساس رضایت شما می‌شود. این موضوع می تواند به مرور، موسیقی را از کاری که در حال انجامش بودید برایتان جذاب تر کند و حواس شما را به خود معطوف کند و در دراز مدت کیفیت کارتان را کاهش دهد. پس سعی کنید فهرست پلی لیست خود را از آهنگ هایی درست کنید که قبلاً شنیده اید.

 

موسیقی می تواند تفاوت زیادی در روزهای کاری برای شما به ارمغان بیاورد. برای ایجاد احساس آزادی، جلوگیری از خمودگی، دوری از مسایل دنیوی یا مواجه شدن با امور تکراری، موسیقی راحت‌ترین راه برای رسیدن به آرامش و حال خوب است. خلق و خوی بهتر در نتیجه ی موسیقی، می تواند بر کیفیت تعامل شما با همکارانتان نیز تأثیر بگذارد. اگر احساس بهتری داشته باشید، معمولاً رفتارتان محترمانه تر خواهد بود، صبر و شکیبایی بیشتری خواهید داشت و همکاری بیشتری خواهید کرد که همه ی این ها می تواند به کار تیمی بهتر منجر شود.

php-music

 

واقعا بنده تا موزیک پلی نشود نمیرم سراغ کار 

طراحی سایت - برنامه نویسی  به نظر من فقط با موسیقی باید تلفیق شود 

 

اینم یک سایت برای دانلود موزیک برای برنامه نویسی

ادینه خوبی داشته باشید