آموزش فریم ورک لاراول (قسمت مقدمه)
ایجاد پروژه لاراول
در قدم اول از ساخت پروژه شروع میکنیم. برای ساخت یک پروژه لاراول بهترین روش استفاده از ابزار کاربردی Composer است. در صورتی که هنوز composer را نصب نکرده اید میتوانید از سایت اصلی کامپوزر دانلود کنید و مراحل نصب را متناسب با سیستم مورد استفاده دنبال کنید. پس از نصب میتوانید با دستور زیر یک پروژه لاراول را ایجاد نمایید.
عبارت composer create-project –prefer-dist laravel/laravel blog را کپی کنید (به جای blog می توانید نام پروژه خود را وارد نمایید). اینتر را بزنید تا نصب لاراول انجام شود. بنا به سرعت سیستم و اینترنت شما زمان نسبتا طولانی برای نصب کامل نیاز است. زمانی که نصب کامل شد باید عبارت set sucssesfully در آخر نمایش داده شود.
این دستور بالا در run و CMD تایپ کنید
قبل از همه این صحبت ها باید حتما نرم افزار xampp یا wamp یا هر سرور مجازی دیگر روی سیستم شما نصب باشد.
در مرحله بعد دوباره در داخل پروژه ای که ساختید cmd را باز کنید و عبارت php artisan serve را وارد کنید. با این کار برای نمایش پروژه لاراولی شما یک پورت با نام http://127.0.0.1:8000 به شما اختصاص داده می شود.
اگر شما http://127.0.0.1:8000 را در مرورگر خود وارد کنید صفحه اصلی لاراول نمایش داده می شود. برای کار روی پروژه لاراولی خود باید ابتدا عبارت php artisan serve را در cmd وارد نمایید تا پورت مخصوص به شما اختصاص داده شود.
خیلی راحت مثل یک فنجان چای پروژه ابتدایی لاراول شما راه اندازی شد.
خیلی از فولدر های لاراول رو باید یاد بگیرید که جهت ویرایش پروژه لاراول شما به کار می آید
نرم افزار PHP Storm رو میتونید دانلود کنید و با آن نرم افزار فولدر اصلی لاراول خود را ایمپورت کنید
در قسمت بعدی آنچه خواید دید کار با PHP STORM در لاراول است
با ما همراه باشید